За нас

20 години опит

Овощен разсадник “Грийн Парадайс 97” ООД е създаден през 2011 година, като неин предшественик е ЕТ “ГАБИ – Минка Жекова”, който разсадник съществува вече 20 години. Двата разсадника са свързани като фамилен бизнес на семейството с перспектива да продължава да се развива и занапред във времето.

Разсадникът произвежда биологичен овощен и лозов посадъчен материал и развива своята дейност, като увеличава площта си и дейността си. През 2012-2013 г. е създадена и овощна градина от череши, която е вече в плододаване.

Имаме клиенти са от всички райони на страната. Разсадникът предлага богат асортимент от овощни видове и сортове ябълки, круши, дюли, мушмули, череши, вишни, кайсии, праскови, сливи, лешник, бадем, лози и др. Изпълняваме поръчки за клиенти всеки ден по Еконт.

Високо качество и гарантиран произход

Дръвчетата са с високо качество и гарантиран произход. Овощен Разсадник “Грийн  Парадайс 97” ООД Ви предлага изключително качествени продукти, съобразени с изискванията за отглеждане на екологично чиста продукция, както и с всички изисквания на европейския стандарт. Ние виждаме резултатите от своя труд не само в удовлетворението на клиентите от качествените продукти, но и в положителните ефекти на нашият метод на работа върху земите, които обработваме за подобряване плодородието на региона.

Разсадникът е специализиран в производството и развитието на овощни дървета, собствен посадъчен материал и семенилище за различни сортове овошки и плодни храсти. Разсадникът е вписан в регистъра на производители и търговци.

Разсадниците се намират на две места – единият е на изхода на Айтос посока Варна, а другият в с. Съдиево по пътя Айтос – Бургас.